Filantrop Kft.

 

Aktualitások


TISZTELT KÉMÉNYHASZNÁLÓK!

A „természetes személy tulajdonában lévő és gazdálkodó szervezet székhelyeként, telephelyeként, fióktelepeként be nem jegyzett ingatlan és kizárólag a fenti tulajdonnal bíró társasház, lakásszövetkezeti lakóépület (lakossági ügyfélkör) esetén a kéményseprő-ipari közszolgáltatást a Katasztrófavédelmi Szerv látja el.A nem természetes személy tulajdonában lévő ingatlan, illetve gazdálkodó szervezet székhelyeként, telephelyeként bejegyzett ingatlan esetében a Tűzvédelmi Hatóságnál bejegyzett kéményseprő-ipari szolgáltató végzi majd a kéményellenőrzést és –tisztítást.

A Katasztrófavédelem kötelékében dolgozó kéményseprők nem jogosultak a gazdasági társaságoknál (egyéni vállalkozóknál) kéményellenőrzésre, tisztításra Bács-Kiskun Megyében sem. Ők legfeljebb adategyeztetést folytathatnak ezen ügyfeleknél.

Ne válasszon ismeretlen, tapasztalatlan szolgáltatót!

Amennyiben az Ön ingatlanán gazdasági társaság székhelye, telephelye, vagy egyéni vállalkozás van bejelentve (A Nemzeti Eszközkezelő tulajdonában lévő ingatlanok és a szolgálati lakások is ide tartoznak), akkor keresse a Tűzvédelmi Hatóság engedélyével rendelkező, hét évtizede kéménysepréssel foglakozó, megbízható, elismert szolgáltatót, a FILANTROP Kft-t.

A FILANTROP Kft. több megyében jogosult a kéményseprő-ipari szolgáltatás elvégzésére. Üzletszabályzatunk tükrözi az 1949 óta kéményseprő-ipari tevékenységet végző FILANTROP Kft. által megfogalmazott stratégiát, mely szerint a fő tevékenységünk az élet- és vagyonvédelem szempontjából alapvető feladat. A szolgáltatás szakszerű, minden igényt kielégítő, megbízható elvégzése alapkövetelmény, az udvarias, körültekintő szolgáltatási magatartás egyidejű betartásával. Társaságunk 100 % állami, önkormányzati tulajdonosi háttere egyrészt biztosítéka a hosszú távú, magas szakmai színvonalon való szolgáltatásnak, másrészt kötelességet is jelent számunkra, hogy fedhetetlen erkölcsi hozzáállással végezzük tevékenységünket. Feladatunk során célunk, hogy a megrendelők igényeit teljes körűen, gyorsan kielégítsük és kialakítsunk egy megrendelő-szolgáltató közötti kölcsönös bizalmon alapuló korrekt kapcsolatot.

A FILANTROP Kft. megkezdte a villanybojlerek, szilárd tüzelésű fűtőberendezések, (kazánok, kandallók) tűztér oldali tisztítását, karbantartását közületi és lakossági ügyfeleknél egyaránt!

Fő irányelvünk, amely napi tevékenységünket meghatározza:

EMBERBARÁT MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS - ELÉGEDETT KÉMÉNYHASZNÁLÓK - FILANTROP KFT.

Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy áprilistól az alábbi elérhetőségen vehetik fel a kapcsolatot a FILANTROP Kft-vel:

6000, Kecskemét Ipar utca 2. Telefon: 06/76 322-321

E-mail: filantrop@filantrop.org

 

Tisztelt Társasházkezelők!

A FILANTROP Kft. a törvény által kötelező SZELLŐZŐTISZTÍTÁS elvégzésével áll rendelkezésükre Békés Megye teljes területén is!


Kéményseprő kollégákat keresünk! (Részletes leírás a szövegre kattintva)


Tájékoztató!

Felhívjuk lakossági ügyfeleink figyelmét, hogy részükre 2016. november 1-től a kéményseprő szerv végzi a szolgáltatást!

Elérhetőségük:

 

 Közületi ügyfeleink részére szolgáltatásunk folyamatos!

(Közületi kéményhasználó: olyan ingatlan, mely nem társasházban található, és ahol az adott ingatlanra cég székhelye vagy telephelye van bejegyezve)      Elektronikus Értékesítési Rendszer

Összefoglaló a Gyűjőtkéményekről

A Fogyasztóvédelem 5 CO-vészjelzőt kivonatott a forgalomból

Iparterület befektetési lehetőség prezentációs anyaga

Lakossági tudatosság a tüzelés kérdésében

Időzített bomba ketyeg a fűtésrendszereinkben

Veszélyesek a CO riasztók! (cikkből megtudja miért, válassza az általunk is forgalmazottat):

Visszahívják a rossz CO vészjelzőket:

http://www.praktikerwebshop.hu/praktiker/praktiker/1/hirek/4/figyelem-termekvisszahivas-/523/

http://www.vgfszaklap.hu/aktualis-hirek/hibas-szen-monoxid-riasztokat-hiv-vissza-a-tesco