Filantrop Kft.


Aktualitások

TISZTELT KÉMÉNYHASZNÁLÓK!

A „természetes személy tulajdonában lévő és gazdálkodó szervezet székhelyeként, telephelyeként, fióktelepeként be nem jegyzett ingatlan és kizárólag a fenti tulajdonnal bíró társasház, lakásszövetkezeti lakóépület (lakossági ügyfélkör) esetén a kéményseprő-ipari közszolgáltatást a Katasztrófavédelmi Szerv látja el.A nem természetes személy tulajdonában lévő ingatlan, illetve gazdálkodó szervezet székhelyeként, telephelyeként bejegyzett ingatlan esetében a Tűzvédelmi Hatóságnál bejegyzett kéményseprő-ipari szolgáltató végzi majd a kéményellenőrzést és –tisztítást.

A Katasztrófavédelem kötelékében dolgozó kéményseprők nem jogosultak a gazdasági társaságoknál (egyéni vállalkozóknál) kéményellenőrzésre, tisztításra Bács-Kiskun Megyében sem. Ők legfeljebb adategyeztetést folytathatnak ezen ügyfeleknél.

Ne válasszon ismeretlen, tapasztalatlan szolgáltatót!

Amennyiben az Ön ingatlanán gazdasági társaság székhelye, telephelye, vagy egyéni vállalkozás van bejelentve, akkor keresse a Tűzvédelmi Hatóság engedélyével rendelkező, hét évtizede kéménysepréssel foglakozó, megbízható, elismert szolgáltatót, a FILANTROP Kft-t.

A FILANTROP Kft. több megyében jogosult a kéményseprő-ipari szolgáltatás elvégzésére. Üzletszabályzatunk tükrözi az 1950 óta kéményseprő-ipari tevékenységet végző FILANTROP Kft. által megfogalmazott stratégiát, mely szerint a fő tevékenységünk az élet- és vagyonvédelem szempontjából alapvető feladat. A szolgáltatás szakszerű, minden igényt kielégítő, megbízható elvégzése alapkövetelmény, az udvarias, körültekintő szolgáltatási magatartás egyidejű betartásával. Társaságunk 100 % állami, önkormányzati tulajdonosi háttere egyrészt biztosítéka a hosszú távú, magas szakmai színvonalon való szolgáltatásnak, másrészt kötelességet is jelent számunkra, hogy fedhetetlen erkölcsi hozzáállással végezzük tevékenységünket. Feladatunk során célunk, hogy a megrendelők igényeit teljes körűen, gyorsan kielégítsük és kialakítsunk egy megrendelő-szolgáltató közötti kölcsönös bizalmon alapuló korrekt kapcsolatot.

A FILANTROP Kft. megkezdte a villanybojlerek, szilárd tüzelésű fűtőberendezések, (kazánok, kandallók) tűztér oldali tisztítását, karbantartását közületi és lakossági ügyfeleknél egyaránt!

Fő irányelvünk, amely napi tevékenységünket meghatározza:

EMBERBARÁT MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS - ELÉGEDETT KÉMÉNYHASZNÁLÓK - FILANTROP KFT.

Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy áprilistól az alábbi elérhetőségen vehetik fel a kapcsolatot a FILANTROP Kft-vel:

6000, Kecskemét Ipar utca 2. Telefon: 06/76 322-321

E-mail: filantrop@filantrop.org


 

Kéményseprő kollégákat keresünk! (Részletes leírás a szövegre kattintva)

 


      Elektronikus Értékesítési Rendszer

A Fogyasztóvédelem 5 CO-vészjelzőt kivonatott a forgalomból

Iparterület befektetési lehetőség prezentációs anyaga

Lakossági tudatosság a tüzelés kérdésében

Időzített bomba ketyeg a fűtésrendszereinkben

Veszélyesek a CO riasztók! (cikkből megtudja miért, válassza az általunk is forgalmazottat):

Visszahívják a rossz CO vészjelzőket:

http://www.praktikerwebshop.hu/praktiker/praktiker/1/hirek/4/figyelem-termekvisszahivas-/523/

http://www.vgfszaklap.hu/aktualis-hirek/hibas-szen-monoxid-riasztokat-hiv-vissza-a-tesco